Název předmětu | STAG | Počet kreditů | Forma zakončení | Semestr | Rozsah výuky (Př+Cv+Sem) | Vyučující |
Chemie potravin | ACH/CHP | 4 | Zp, Zk | ZS | 3+0+1 | Barták |
Analýza potravin a přírodních produktů | ACH/APP | 2 | Zk | ZS | 2+0+0 | Barták |
Potravinářské technologie a biotechnologie | ACH/PTECH | 3 | Zk | LS | 2+0+0 | Burešová (TUB Zlín) |
Senzorická analýza | ACH/SEAN | 1 | K | ZS | 1+0+0 | Balík (MZU Brno) |
Základy práva | ACH/PP | 2 | K | LS | 1+0+1 | Škurek (právnická fakulta) |
Úlohy z analýzy potravin | v rámci předmětu ACH/PAC |